Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2014 16:35 - Подарък за Свети Валентин
Автор: valentinki Категория: Тя и той   
Прочетен: 6829 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 28.01.2014 16:41


 Класация за най - романтичните подаръци за Свети Валентин.
Свети Валентин е един от най - романтичните празници. На този ден влюбените изразяват любовта си един към друг като си правят романтични подаръци.

Подарък за свети валентин :

Ето я и нашата класация за най - хубавите подаръци за Свети Валентин. Разгледайте и изберете най - подходящото за Вашата половинка:

image


Сто причини за любов - Специално за Свети Валентин "100 причини за любов" е възможно най - романтичния и впечатляващ подарък. Подаръка представлява луксозна кутия във формата на сърце, в която има 100 папиръсчета с предварително от вас избрани причини за любовта към половинката ви. В сайта на търговеца има изброени много предложения от които можете да изберете вашите 100 и да поръчате луксозния подарък. Един страхотен подарък на който не може да устои никой. Подарък номер едно за Свети Валентин. 

Обичам те на 100 езикa -  Може би най - романтичния подарък за Свети Валентин е да кажеш на половинката си "ОБИЧАМ ТЕ" по много романтичен и нестандартен начин. Всеки има нужда да чуе, че е обичан, още овече от любимия човек. Подаръка "Обичам те на 100 езика" е луксозна кутия с формата на сърце  с над 100 папирусчита от луксозна хартия, с надпис “обичам те” на над 100 различни езика. 

image
Бонбони, кристално мече и бутилка вино с персонализиран етикет -В този подарък има всичко необходимо за празника на едно място. Подарък, който говори сам по себе си. Вие няма нужда да казвате нищо. Само създайте подходящата атмосфера. 

Рамка за снимки във формата на СЪРЦЕ - изключително романтичен подарък подходящ за Свети Валентин. Ако сложите Ваши общи снимки в рамката или пък просто я подарите с пожеланието да създадете заедно още спомени ще направие един много впечатляващ подарък за Свети Валентин. 

Вино с персонализиран етикет - успешно комбинира и двата празника (Свети Валентин и Трифон Зарезан) и се харесва от всички. Виното е универсален подарък, а в комбинация с точното послание насочено към половинката и етикет със сърца е много подходящ подарък за случая. Може да се комбинира успешно с букет от бонбони.


image
Перла на късмета - мида в консерва, а в мидата перла носеща някакво послание. В комплект с колие(с кошничка с място за перлата), това бижу е прекрасен подарък за Свети Валентин за жена. 

Букет от бонбони - Шоколадовия букет е уникално решение за подарък за Свети Валентин тои е смесица от красив, интересен и уникално вкусен букет красиви цветя. Ако купите рози, те със сигурност ще овяхнат много по-бързо отколкото букета от бонбони. Букета не само няма да овяхне, но и ще Ви подслади живота. Успешно се комбинира с всеки друг подарък.
Четирилистна детелина бижу - Красива четирилистна детелина съставена от кристали с формата на сърце. Предлага се в различни цветове на кристалите. Много красив пендант с антиалергично покритие. Много подходящ подарък за жена за всеки повод. 

image   Дървото на любовта (Розов кварц) - Дървото с розов кварц - камъкът на сърцето и на любовта. Ако има любов между Вас и половинката Ви розовия кварц е камъка, който ще засили романтичните чувства.   
Полет с парапланер - един наистина незабравим подарък за свети валентин .Подарявате не вещ, а спомен и емоция, която трудно се забравя.  
Любопитно за Свети Валентин:

Свети Валентин се празнува на 14 февруари. На този ден е традиция да се разменят любовни послания под формата на валентинки. Съвременните символи на любовта сега са сърцето и образа на крилатия купидон. Свети валентин е празника на влюбените, подаряват се подаръци , валентинки, правят се романтични жестове. 14 февруари е и празник за носещите имента Валентин, Валентина, Вальо, Валю, Валя, да не ги забравяме ;)
Пожелания за Свети Валентин:
  Всички мои мисли се въртят около теб,   а всяка мисъл за теб ме прави по-щастлив! Честит Свети Валентин! ...................................................     Благодаря ти за любовта, която ми даваш.   Когато си с мен се чувствам прекрасно.   Дано това чувство никога не изчезне. Обичам те! ...................................................   Любовта беше само дума за мен,    докато не се появи ти и не й придаде смисъл! Честит Свети Валентин!  



Гласувай:
1



1. tutu - Още една страхотна идея за подарък <3
30.01.2014 12:07
Снимка върху дърво с вас двамата и с персонализирано послание :) ето тук - www.artstudio.bg :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: valentinki
Категория: Тя и той
Прочетен: 18552
Постинги: 2
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031