Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2014 16:16 - 10 Идеи за дамски подаръци за Свети Валентин
Автор: valentinki Категория: Тя и той   
Прочетен: 2148 Коментари: 0 Гласове:
2



 14 Февруари – празникът на влюбените Свети Валентин е след малко повече от месец и ако за някой това време е достатъчно за избор на подарък, за други е крайно недостатъчно и много от тези хора започват да търсят подходящи подаръци още от Януари, когато повечето продавачи са намалили цените на стоките си!

Независимо обаче вие от кои хора сте и колко време остава до Свети Валентин идеите които имате в главата си за подарък няма да се увеличат от само себе си и в този ред на мисли не бихте ли искали да разберете какви са тези 10 дамски подаръка които ви препоръчваме специално за Свети Валентин?
Нека да не увеличаваме напрежението ами направо да се хвърлим в дълбокото както се казва…image

10 дамски подаръка за Свети Валентин

По долу можете да видите списъкът с 10-те най-добри подаръка които можете да направите на своята дама.

№ 10. Бижута за Свети Валентин

Диамантите винаги са най-добрият избор за подарък, а за Свети Валентин са дори още по-добър подарък! Но не мислете, че те са единствените скъпоценни материали с които задължително трябва да е направено бижуто което да купите! Не има много други скъпоценни или полускъпоцени кристали, перли с които са направени много красиви бижута от които става чудесен подарък!

За да е още по-добър подаръка и всичко да има завършен вид ви препоръчваме да го поднесете заедно с кутия за бижута.

№ 9.  Бельото също е добър подарък за Свети Валентин
Секси интимно бельо, винаги е добър избор и никога няма да остарее като подарък! А за Свети Валентин освен всичко бельото може да се окаже и много подходящ подарък, който ще добави малко пикантност във вашият интимен живот. Бъдете сигурни, че ще откриете размера в стила който тя харесва.

image

И за още по добър ефект, поръчайте, на куриер да занесе бельото до къщата на любимата ви, като в пакета обезателно сложете бележка с инструкция която да казва, че бельото трябва да се носи по време на срещата ви на Свети Валентин. № 8. Романтичен Уикенд точно на 14-ти Февруари
Ако не сте помислили и над този вариант предлагаме сериозно да го обмислите, защото Свети Валентин е чудесен повод за подобряване в отношенията а място далеч от всичко винаги е по-добрият избор. Докато закуска в леглото си е любимо нещо за дамите, за мъжете е просто да се събудят в къщата на непознат. Но внимателно избрана дестинация може да повлияе много добре и на двете страни. За още по добро представяне запазете и час за 2-мата за пълна спа-процедура!

№ 7. Козметика за цяло тяло
Последните години козметиката се превърна в един от най-продаваните и популярни продукти и по тази причина козметиката е много подходящ подарък за свети валенти .Освен това дамите никога не могат да заситят жаждата си за козметични продукти и от тази гледна точка вие можете да им заситите тази жажда. Ще ни благодарите после когато кожата и е по нежна от всякога.

image Ако искате да направите подаръка още по добър можете да и подарите любимият парфюм или мляко за тяло със същият аромат.

№ 6. Красиво Кожено Портмоне или Чанта
Портмоне или Чанта са поредните подаръци които можете да обмислите когато избирате подарък за Свети Валентин. Те са един чудесен аксесоар за дамите който никога не е излишен и може да се впише с обувките, колана или някой друг аксесоар. За по добро впечатление подарете портмонето или чантата заедно със шал или колан в същият стил.

№ 5. Секс Играчките са класика по време на Свети Валентин
Много е възможно да сте си помислили за тях и преди ние да ви кажем. Ако сте ги вметнали в списъка с възможни подаръци за празника сте на прав път защото те са чудесен и много тематичен подарък. Не е задължително да купувате най-извратената играчка от целият магазин, за да направите впечатление, помислете добре от какво бихте имали нужда и какво бихте използвали заедно отново и отново.

№ 4. Специална среща навън

Тя може да е нещо което само вие двамата си знаете, че искате, а може и да е нещо което само вие искате. Може и да се опитате да пресъздадете първата си среща или да направите нещо нетипично за вас. Каквото и да направите в крайна сметка вие извеждате любимата си на обяд, вечеря или каквото си решите, но запомнете не трябва да се пестите!

№ 3. Цветя
Цветята са класика и винаги могат да стоплят дамското сърце особено на този празник и ако сте вложили малко повече усилия от обикновено. Ако искате можете да подарите голям букет с цветя, но това не винаги е най-добрият вариант. Понякога е по добре да подарите малък букет в който обаче е акцентирано върху детайлите. Като нещо допълнително и неочаквано можете да ги подарите заедно със ваза която да им подхожда.

image


№ 2. Шоколад
Това е най-близкото нещо до секса (или поне така твърдят много дами), което между другото е един от най-популярните подаръци за Свети Валентин в света. На Свети Валентин шоколад се е подарявал още от средновековието, когато сладкото изкушение е било доста луксозна и скъпа стока. Към момента шоколадът е един от най-продаваните десерти избиран за празника на влюбените.
Като екстра можете да подарите специално подбрани вкусове, които сте разбрали по един или друг начин че са любими на вашата дама и бъдете сигурни че ще ги поднесете в специална кутия. На този ден нищо не е достатъчно скъпо или излишно така, че експериментирайте.

№ 1. Да покажете чувствата си!
Най-добрият подарък за свети валентин , който можете да направите е да покажете чувствата си, да ги изразите по уникалният за вас начин, който ви прави важен за дамата до вас. Можете да направите нещо мило, нещо с двете си ръце в което сте добър, вие знаете какво, но го направете!

Поднесете го с картичка, която разкрива какво наистина изпитвате към нея и това ще бъде най-добрият възможен подарък!  



Гласувай:
2



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: valentinki
Категория: Тя и той
Прочетен: 18550
Постинги: 2
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031